Sandra Van der Mespel

Sandra Van der Mespel is al vele jaren een vaste waarde van VBJK. Na talrijke projecten over onder meer de gezinsopvang, ontmoetingsplaatsen voor kinderen en ouders, professionalisering en samenwerken aan zorgzame speelleeromgevingen voor jonge kinderen, deelt ze haar ervaringen in projectmanagement en veranderingsprocessen met collega’s.

Als algemeen directeur stippelt Sandra samen met het team en het bestuur de strategie en actieplannen van VBJK uit. Met Hester en Fran bemant ze de VBJK-cockpit waar ze er samen voor zorgen dat de VBJK-werking zowel inhoudelijk als zakelijk gesmeerd loopt.

Tegelijk blijft ze als directeur inhoudelijk betrokken. Ze engageert zich nog steeds voor professionalisering in voorzieningen voor jonge kinderen, focust op het samenwerken tussen professionals en voorzieningen en coördineert ook internationale projecten. Daarnaast zet ze met veel plezier mee haar schouders onder Kindertijd, het tijdschrift van VBJK en partner voor en van begeleiders voor jonge kinderen.

Wil je contact opnemen met Sandra Van der Mespel? Stuur haar een mailtje!

Gerelateerde thema's

  • Inclusie & diversiteit

    Hoe zorgen we dat elk kind en elk gezin in de basisvoorzieningen terecht kan? Over het belang van de...
  • Partnerschap met ouders

    Om het kind het beste te bieden, werken medewerkers samen met vaders en moeders. Het is de kracht va...