Hoera! Een nieuwe website!

Waarom? We hebben je van alles te tonen en te vertellen.

Een website vol materiaal

Je kunt snuisteren in onze thema's en werkvelden, onze projecten en onze publicaties. Eén advies: klik zoveel mogelijk in het rond. Want op de detailpagina's ontdek je bijhorende rapporten en gratis handleidingen. Je kunt er filmpjes bekijken en artikels en presentaties downloaden.

Een website vol leven

We zullen regelmatig nieuwe projecten en publicaties plaatsen, maar ook nieuws uit de sector, blogstukjes, interessante evenementen. Hou onze facebookpagina in de gaten, dan ben je meteen mee met alles wat hier nieuw verschijnt.

Laat van je horen

Veel plezier op je ontdekkingstocht. Snuister hier gerust nog even rond en... laat eens weten wat je ervan vindt. Stuur ons een mailtje! (Dan kunnen we dat meteen testen ;-)

 

VBJK
VBJK
VBJK