Samenwerken aan zorgzame kleuterscholen | nieuwsbrief

Hoe werk je aan een zorgzame kleuterschool voor de jongste kleuters? Een betere samenwerking tussen de verschillende medewerkers in een kleuterschoolteam is daarin een belangrijke sleutel. Erasmushogeschool, Karel de Grote Hogeschool en VBJK startten daarom in 2018 met het VALUE-project.

Volg het VALUE-project nu van dichtbij en schrijf je in op de nieuwsbrief. Van november 2019 tot 2020 ontvang je 4 nieuwsbrieven over de resultaten en acties van het VALUE-project. Omdat de zorg voor de jongste kleuters vaak beter kan. We zorgmomenten meer kunnen benutten als leermomenten. We ouders daarbij moeten betrekken. En leraren en kinderbegeleiders samen kunnen werken aan een zorgzame kleuterschool in een context van diversiteit.

Lees hier meer over het VALUE-project

Facts and figures over het VALUE-project

Wat?

Erasmus+ KA3 – Forward-Looking Cooperation Project

Duur?

1 januari 2018 – 30 november 2020

Partners?

  • Vlaanderen: VBJK (projectcoördinator), Erasmushogeschool, Karel de Grote Hogeschool
  • Slovenië: Educational Research Institute
  • Denemarken: Aarhus University, The Danish School of Education (DPU)
  • Portugal: Aga Khan Foundation Portugal

Met de steun van?

Erasmus+ programma, Europese Unie

Vlaamse Gemeenschapscommissie