WEBINAR #negen is te veel

26/01/2023 - 26/01/2023

Tussen 2020 en 2023 werd Vlaanderen opgeschrikt door dramatische gebeurtenissen in de kinderopvang. Eindelijk kwam er het besef dat kwaliteit belangrijk is en dat de norm van acht à negen kinderen per begeleider echt te veel is.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ouders beginnen twijfelen aan zichzelf. Is kinderopvang goed of slecht? Hoe herken je een betrouwbare opvang? Wat mag ik als ouder wel/niet verwachten van een crèche of kleuterschool?

Tijdens dit gratis webinar spreekt Michel Vandenbroeck over wat ouders mogen verwachten van kinderopvang, over wat de rechten van ouders zijn en over de verantwoordelijkheid die de overheid draagt om te verzekeren dat elke Vlaamse kinderopvang goed en veilig is.
Ouders met jonge kinderen en aanstaande ouders krijgen een antwoord op vragen die ze in de huidige omstandigheden hebben over kinderopvang en kleuterschool.

WANNEER?
donderdag 26 januari 2023 om 20 u.
WAAR?
via internet op je eigen laptop, smartphone of tablet
KOSTPRIJS?
gratis

Schrijf je in!

Tijdens het webinar beantwoordt prof. Michel Vandenbroeck de meestgestelde en meest prangende vragen over de kinderopvang in Vlaanderen. Wil je hem ook graag vooraf een vraag stellen?
Vul dan snel dit Google-formulier in!

In samenwerking met VCOK en Gezinsbond

Foto's